Hitta din väg till framgång

Hockey Camp Sweden

Sveriges mest ambitiösa Camp för hårdsatsande hockeyspelare

  Beskrivning

  Inledning

  Under 6 dagar erbjuds du intensiv och högkvalitativ träning med likasinnade spelare som har en hög ambition och vill fortsätta utvecklas som spelare. Hockey Camp Sweden är för dig som vill ha träning som utmanar dig och som vill ta nästa steg i din karriär. Under vår Camp får du mer än 20 timmar is av träning samt 4 matcher med videoanalys. Utöver det tränar du 15 timmar Off-ice för att få en komplett vecka av träning som utveckla din individuella skicklighet.

   

  Du får coachning och träning av instruktörer av världsklass utifrån att pedagogiskt instruera och visa tekniska detaljer. Du möter coacher från Sverige, Nordamerika och Ryssland som ger dig olika perspektiv och träning från världens mest framstående hockeyländer.

   

  Nyheter 2019:

  Alla spelare på Hockey Camp Sweden har på Campen tillgång till Winnerheads, en app för Android och IOS där du direkt i din telefon eller padda får video feedback från Campen. I appen kommer du också ha möjlighet att testa vårt individuella program 360 Hockeyskills där du får detaljerad träning för snabbhet, målskytte samt puckkontroll.

   

  Nya grupp indelningar:

  Vårt mål är att samla ambitiösa spelare från hela världen som får tävla mot spelare i samma ålder som dom själva. Därför kommer vi år erbjuda grupper med endast en ålderskull i varje grupp för våra ungdomsgrupper (U14-U16). Nytt för i år är att vi enbart erbjuder en vecka för vår J20/senior grupp, i år v28. Målet med det att samla duktiga J20 spelare tillsammans med seniorspelare som vill fortsätta utvecklas och skapa en grupp av äldre spelare som kan utmana varandra.
  Höjdpunkter

  – 20 timmar is och 4 matcher

  – Spelar APP (Winnerheads) där dina tester och videoanalys levereras direkt till din telefon

  – Instruktörer från världens ledande hockeynationer, Sverige, Ryssland samt Nordamerika

  – Spelare från hela världen, 2018 hade vi spelare från 31 olika nationer

  – Sveriges äldsta och största Camp, NHL stjärnor som Jesper Bratt, Anze Kopitar och bröderna Sedin har medverkat på Hockey Camp Sweden.

   

  Var?

  Hockey Camp Sweden genomförs i gemytliga Rimbo, cirka 45 minuter från Stockholm, du kan enkelt ta dig in till Stockholm för sightseeing eller härliga restaurangbesök.

  25 minuter från Rimbo hittar du en av Roslagens pärlor i Norrtälje, en härlig sommarstad med små lokala butiker och ett rikt restaurangliv. I Norrtälje finns också prisvärda och mysiga hotell för familjerna att bo på.

  Spelarna bor på Campen i sovsalar och stugor. Det är en närhet till allt och skapar en familjär sammanhållning på Campen.

   

   

  Info om anmälan

  Ex: Handpenning på 3000 SEK, resterande belopp skall vara inbetalt senast 30/4.

  Pris för internat är 6450 SEK och det inkluderar boende, träning, frukost, lunch, middag samt App.

  Pris för dagelev är 5750 SEK.

   

  Vid sjukdom gäller följande:

  Om sjukdom eller skada inträffar innan campen startar, bekräftat av läkare, återbetalas hela beloppet minus 2000 kr.

  Om sjukdom eller skada händer under campen kan resterande belopp utnyttjas under nästa år.

  Campet startar om
  • 132

   Dagar
  • 21

   Timmar
  • 01

   Minuter
  Campinfo
  • Startdatum
   2019-06-30
  • Slutdatum
   2018-07-21
  • Hemsida
  • Anmälningsavgift
   5750
  • Adress
   Idrottsvägen 15, 762 31 Rimbo, Sverige
  Video
  Kontakta campet

  Sociala medier
  Aktiviteter

  I anslutning till Rimbo ishall ligger en liten strand med badbrygga, perfekt för att avnjuta ett bad mellan ispassen. På gång avstånd finns café med lunchservering.

   

  Cirka 25 minuter i från Rimbo ligger Norrtälje, en härlig sommarstad vid havet som erbjuder lokal shopping, god mat och härliga promenadstråk vid havet.

   

  Med bil tar det cirka 45 min in till centrala Stockholm och det är enkelt att ta bilen hela vägen in till stan eller ställa bilen i Danderyd och utnyttja kommunala medel.

  Boende

  Boende i Rimbo finns endast i form av att man kan hyra stuga eller del av hus. Det finns relativt stort urval av stugor i närområdet men man bör vara ute i god tid.

   

  Hotell finns närmast antingen i Arlanda/Märsta där det finns ett stort urval av hotell eller i Norrtälje. Båda ligger cirka 25 minuter från Rimbo.

  mood_bad
 • Det finns inga kommentarer än.
 • chat
  Skriv ett omdöme
  keyboard_arrow_up