Hitta din väg till framgång

Mattias Ekholms hockeyskola

– Älskar hockey på is – men inte till varje pris!

  Beskrivning

  – Älskar hockey på is – men inte till varje pris!

   

  I samarbete med Dalakraft och Mora IK anordnar NHL-proffset och dalasonen Mattias Ekholm Sveriges billigaste hockeyskola. Tillsammans ska parterna göra det möjligt för fler barn och ungdomar att uppleva ett förstklassigt hockeyläger till ett lågt pris. Andra upplagan av Ekholms Hockeyskola ska genomföras sommaren 2017 och målsättningen är att kunna erbjuda en veckas träningsläger för 1 500 kronor per deltagare.

   

  Ekholm har länge brunnit för att stötta barn och ungdomar som älskar ishockey. Genom ett unikt samarbete med Dalakraft och Mora IK ska nu fler få möjlighet att uppleva vad hockeyn kan betyda för den personliga utvecklingen och det sociala.

   

  – Vi har stöttat mängder av barn- och ungdomsföreningar i Dalarna sedan 2010 och det var självklart att också stötta Mattias fina initiativ. Ungdomsidrott ska vara roligt och lättillgängligt för alla. I Ekholms Hockeyskola sammanstrålar hockeyspelare från alla delar av samhället för att uppleva en förstklassig hockeyskola, säger Mats Bengtsson, Vd på Dalakraft.

   

  Mora IK är en anrik förening med bred ungdomsverksamhet och goda förutsättningar att driva en hockeysatsning med professionella ledare, bra boende och en mix av aktiviteter och evenemang för både deltagarna och deras familjer. Ekholm, som har en bakgrund som spelare i Mora, blir hockeyskolans professionella rådgivare.

   

  – Jag vill att alla hockeyälskande barn och ungdomar ska kunna välja en hockeyskola som inte gör skillnad på deras ekonomiska förutsättningar. Det nära samarbetet med Dalakraft och Mora IK gör det möjligt att hålla ner priset utan att tumma på kvaliteten i träningsupplägg och aktiviteter utanför isen. Jag längtar redan till att se de första spelarna snöra på sig sina skridskor, säger Mattias Ekholm, NHL-proffs och initiativtagare till Ekholms hockeyskola.

   

  Samtliga deltagare i hockeyskolan kommer att få ta del av Mattias Ekholms personliga tips och råd för både utrustning och träning. Hockeyskolan, som antagit värdeorden ANSVAR – GLÄDJE – RESPEKT kommer att invigas av Mattias Ekholm själv sommaren 2018 och målet är kunna erbjuda en veckas hockeyskola för 1 500 kronor per deltagare.

   

  Utöver Dalakraft och Mora IK har även Mora Kommun bidragit till att möjliggöra satsningen i förhoppning om att kommunen ska bli ett nytt turistmål för unga hockeyspelare och deras familjer, då spelare väntas anmäla sig från hela landet.

   

  Detta är ett hockeyläger för alla!

   

  BÅDE TRÄNING OCH NÖJE

  En vanlig dag på Ekholms Hockeyskola består av ansvar, glädje och respekt. Här tränar vi tillsammans i våra grupper och gör roliga aktiviteter på fritiden. Varje dag består av ett fysikpass, ett pass på isen i Mora IK:s hemmaarena samt ett lärorikt teoripass. Därimellan finns tid att umgås med sina nyfunna vänner och familj. Målvakterna har egna tränare på minst ett ispass om dagen plus att de har separata målvaktspass på is två ggr under veckan.

  Mer info!

  Campet startar om
  • 00

   Dagar
  • 00

   Timmar
  • 00

   Minuter
  Campinfo
  • Startdatum
   2018-07-09
  • Slutdatum
   2018-07-29
  • Hemsida
  • Anmälningsavgift
   1500
  • Adress
   Mora IK, Hantverkaregatan, Mora, Sverige
  Kontakta campet

  mood_bad
 • Det finns inga kommentarer än.
 • chat
  Skriv ett omdöme
  keyboard_arrow_up