Hitta din väg till framgång

On Ice med Mats Emanuelsson

Utbildning i värdsklass sedan 1998

  Beskrivning

  Vad är On Ice träning?

  När du är på on-ice tränar vi två olika teman på ett 55min pass. Vi nivåanpassar deltagarna på isen sig så att de för rätt ”sparring”, detta är för att du ska få optimal inlärning. Vid träning av skridskoåkning, finter och skott behövs ingen nivåindelning av gruppen. Har du specifika önskemål om vad du vill att vi ska titta på inom ramen för det tema vi tränar säger du bara till våra instruktörer.

   

  VAD du ska göra och NÄR du gör det är i fokus när du tränar med SHI, vi jobbar med mer exakt feedback på det du gör.Vi lär dig skilja på sak och person, ”Det är inte fel på dig om du gör fel, det är fel på det du gör”. Kom ihåg att det du gör fel är dina utvecklingsmöjligheter.

   

  Vi har också ett tema där vi har speed (fart) i fokus. Vi släpper då på kraven på det exakta i tekniken och fokuserar mer på hur snabbt du kan göra det du gör.

   

  Skridskoåkning
  Vi tränar din grundställning och balans, vilket är avgörande för din fortsatta hockeyutbildning. Din förmåga att hitta glid, kraft (power) och frekvens är andra moment vi lär dig för att förbättra skridskoåkningen.
  HUR du ska hantera din kropp framlänges, baklänges, i svängar, starter, stopp, skridskoövergångar, etc. är moment inom skridskoåkningen.

   

  Finter
  Vi kontrollerar puckföringens grunder i kombination med skridskoåkning och bygger på med specifika finter. Först lär vi dig rörelserna i finten mot statiska motståndare, sedan bygger vi på med fart och rörlig anpassning.
  Att täcka pucken kommer att tränas under begreppet närkamper.

   

  Skott
  Grundrörelsen för skott är oftast den samma som i passningar och därför är det den vi vill att du lär dig först hos SHI. Sedan bygger vi på med skottekniker för svepskott, handledskott, slagskott, backhandskott, lyftskott i nättaket, direktskott etc.

  Speed
  Vi träning av speed har vi snabbheten i skridskoåkning som grund vid varje ispass. Skridskoåkning i kombination med andra snabbhetskrav, exempelvis i tanke, vid finter, skott, passningar och mottagningar. Vid Speedträning är det viktiga fart, vi blir lite mer ungefärliga med kraven i tekniken.

   

  Närkamper
  Inom närkampstemat lär vi dig att ta emot tacklingar och att dela ut tacklingar i olika delar i banan. Vi tränar försvarsspelets och anfalsspelets grunder i olika 1-1 situationer där även mentala faktorer tränas.

   

  Inom ramen för närkamper ligger även närkamper vid anfallsspel. Att täcka puck, offensiva tacklingar, rullningar och screening, är exempel på sådana moment.

   

  Tider
  Pass 1 18.30 – 19.25 (55 min) För spelare födda -07, -06
  Pass 2 19.30 – 20.25 (55 min) För spelare födda -05, -04

   

  Kostnad
  320kr/ 55min om du betalar för en 7 lektioners period, totalt 2240kr.
  Vid bokning 7 veckor i rad har du förtur vid ispassen
  (500kr/ 55min i mån av plats, om du bara vill träna ett ispass)
  OBS! Boka vi knappen ovan.

   

  Antal
  Max 8st spelare/ ispass

  Campet startar om
  • 00

   Dagar
  • 00

   Timmar
  • 00

   Minuter
  Campinfo
  • Startdatum
   2018-09-19
  • Slutdatum
   2019-04-17
  • Hemsida
  • Anmälningsavgift
   320
  • Adress
   Fresh Air Arena Slädvägen 1 Uppsala
  Kontakta campet

  Sociala medier
  Facebook

  Unable to display Facebook posts.
  Show error

  Error: (#4) Application request limit reached
  Type: OAuthException
  Code: 4
  Please refer to our Error Message Reference.

  mood_bad
 • Det finns inga kommentarer än.
 • chat
  Skriv ett omdöme
  keyboard_arrow_up