Hitta din väg till framgång

Rögle sommarhockeyskola

Kom på träningscamp med tidigare NHL-proffs som tränare

  Beskrivning

  Ett härligt sommarlov står framför oss – men det är läge att planera inför kommande hockeysäsong. RögleAkademins populära sommarcamper med start i slutet av juli, är välfyllda men det finns platser kvar. I år kommer campdeltagarna även att få träna som NHL-stjärnorna och gästas av våra SHL-spelare.

   

  – Rögle har arrangerat camper under många år och de är väldigt uppskattade. Men det är viktigt att inte slå sig till ro utan att hela tiden utvecklas. Vi är nyfikna och vill utveckla camperna och göra dem bättre för varje år. Vi vill att våra trogna deltagare känner att de får något nytt med sig hem varje år, säger Patric Kjellberg som är innehållsansvarig för RögleAkademins camper.

   

  Fortfarande är skridskoteknik grunden i camperna men i år kommer man att addera till inslag från den nyss avslutade PEP-campen som Rögle var medvärd till.
  Power Edge Pros träningskoncept och de speciellt framtagna verktygen används av allt fler NHL-stjärnor och lag och förra veckan arrangerade Joe och Nick Quinn sin första PEP-camp i Europa, i Ängelholm och tillsammans med Rögle BK.
  – Det var mycket uppskattat. Vi kommer att addera idéer och inspiration från PEP och i kombination med vårt eget så får vi en betydligt större verktygslåda som kommer ungdomarna till gagn. Alla våra tränare var med på campen och utbildades.

   

  Sommarens camper kommer att ledas av tränare från Rögle BK. Alla anställda tränare kommer att vara med på campen. Dessutom kommer camperna att gästas av spelare från Rögles A-lag som kommer att vara med på ispass.

  Förra årets förändring med tre dagar långa camper blev en succé och det fortsätter vi med i år. Men vi har adderat till två camper och kör totalt sex camper som arrangeras vecka 30, 31 och 32. Två av camperna är redan fullbokade men det finns platser kvar i de andra fyra..

   

  Sommarcamperna är öppna för ungdomar födda 2004-09 och du blir indelad i olika grupper beroende på ålder och anmälningar.
  Campen har endast dagelever, vilket innebär att du bor enligt eget alternativ men tränar hockey hela dagen, sön–tisdag, 08,00-17,00 eller onsdag-fredag samma tider. Det kommer att vara tre grupper per camp med max 24 elever i varje (20+4 målvakter). Gruppindelning sker efter antal anmälda i respektive ålder.
  Det blir tre ispass och två fyspass /dag.

  Fotogalleri: Bildbyrån

  Campet startar om
  • 00

   Dagar
  • 00

   Timmar
  • 00

   Minuter
  Campinfo
  • Startdatum
   2018-07-23
  • Slutdatum
   2018-08-12
  • Hemsida
  • Anmälningsavgift
   2100
  • Adress
   Ishallsvägen, Ängelholm, Sverige
  Kontakta campet

  Facebook

  Unable to display Facebook posts.
  Show error

  Error: (#4) Application request limit reached
  Type: OAuthException
  Code: 4
  Please refer to our Error Message Reference.

  mood_bad
 • Det finns inga kommentarer än.
 • chat
  Skriv ett omdöme
  keyboard_arrow_up