Hitta din väg till framgång

Arkiv

Finalförlust för Wildcats i internationell turnering

Det ihopslagna svensklaget Globen Hockey Wildcats var nära en turneringsseger i Frankrike men föll tillslut i finalen.

Globen Hockey Academy är ett svenskt koncept som erbjuder spelare att spela hockey i kombination med att få åka på internationella äventyr med roliga sidoaktiviteter.
I mitten av maj spelade deras lag Wildcats en internationell U13-turnering i Nice, Frankrike tillsammans med 13 andra lag från Frankrike , Schweiz och Italien och som blev minst sagt lyckad ur svensk synvinkel.

Wildcats gick hela vägen till final efter att ha vunnit en tuff semifinal mot italienska Valpellice Bulldogs. I finalen väntade sedan schweiziska Rebels och då fick svenskarna tillslut ge vika.
Det blev en tuff förlust med 3-1 efter mål i tom bur, men det hindrade inte lagansvarige Anders Svensson och övriga från att vara nöjd med turneringen.

– En underbar känsla att utöva hockey i en ny exotisk miljö.  Spännande att få möta nya lag och lära känna kompisar från andra länder, säger Svensson.

Laget bestod av totalt 11 spelare och som förutom själva turneringen fick chansen att se den medeltida byn Roquebrune-Cap Martin och genomföra en vandring till toppen av Mont Gros, 650 meter över havet.

Kommentarer

Skriv en kommentar

mood_bad
  • Det finns inga kommentarer än.
  • chat
    Skriv en kommentar
    keyboard_arrow_up