Hitta din väg till framgång

Arkiv

Vad är Glader Powerskating?

Niclas Glader har spelat ishockey sedan 4 års ålder. Han startade i Kungsbacka och spelade där tills han fyllde 21 år. Niclas flyttade sedan vidare norrut till Umeå, där han spelade en säsong för Teg SK. Därefter tog han beslutet att avsluta spelarkarriären och valde istället att gå vidare i tränarkarriären och med sin specialitet: skridskoåkning.

Som engagerad hockeytränare inspirerar han nu spelare i alla åldrar till bättre skridskoteknik och håller flertalet camper i Sverige, Norge, Spanien – varje säsong. Han har även utbildat Västerbottens ishockeyförbund i ”Skridsko Execellente” och tränar både juniorer och proffs.

VARFÖR MAN SKA TRÄNA MED NICLAS?

”Jag brinner verkligen för hockeyn och framförallt för skridskoåkningen. Jag älskar att utbilda människor i alla åldrar och se hur de utvecklas. Jag är ung och driven, och har inga problem att visa övningar. Jag har en förmåga att få spelarna att tycka skridskoåkning är roligt. Det är min högsta prioritet att de ska tycka att det är kul, för om de inte tycker att skridskoåkning är roligt så kommer de inte lägga ner energin som krävs för att bli bättre”

”Det jag håller på med är unikt och det är väldigt få i Sverige som håller på med detta. Ta chansen att få träna er skridskoåkning på ett roligt och utmanande sätt. Jag har hållit i många skridskopass med högt utbildade ledare, fått nya övningar och tips men även fått dela med mig av mitt budskap. Jag har tränat med ledare som till vardags tränar NHL och AHL spelare. Sedan kan jag bara gå till mig själv och inse hur mycket bättre jag har blivit som skridskoåkare under de år jag lärt ut och lärt mig detta”

– Niclas Glader

”Jag tycker att träningen har varit lärorik på alla pass. Alltid små detaljer som man inte själv tänker på som man får feedback på. Vi har gjort övningar där man blit utmanad och som kräver fullt fokus och bra skridskoåkning/teknik och balans om man skall klara av det.”

William Lagesson
Edmonton Oilers

”Jag är glad att jag kontaktade Niclas. Själv har jag inte testat någon slags powerskating men redan efter 2-3 gånger märkte jag skillnad. Niclas är en noggrann, ambitiös och engagerad tränare som verkligen får en att förstå.”

Alexander Johansson
Färjestad BK

För att läsa mer om Glader Powerskating eller få info om alla våra olika camper, besök vår profil här!

Kommentarer

Skriv en kommentar

mood_bad
  • Det finns inga kommentarer än.
  • chat
    Skriv en kommentar
    keyboard_arrow_up